Paimenenmäki

Kyläyhdistyksen toiminnan keskipiste on Keihäskosken vanha kyläkoulu. Koulu on rakennettu 1900 – luvun alussa ja on toiminut vuoteen 1992 Keihäskosken ja Tourulan kylien yhteisenä kyläkouluna. Tourulan-Keihäskosken kyläyhdistys ry on perustettu 1992 koulun sulkemisen innoittamana ja yhdistys oli vuokralla Paimenenmäessä kunnes osti sen Yläneen kunnalta vuonna 2008.

Nimensä koulu sai paikannimen mukaan, joka pohjautuu historiasta, erään paimenpojan surkeasta kohtalosta. Paimenenmäki on puuverhoiltu sininen rakennus, joka verhoutuu vanhojen kuusten siimekseen.

Uudistetut tilat sopivat täydellisesti niin juhla- kuin kokouskäyttöön. Paimenenmäki on avoinna vain tilattaessa ja tapahtumien yhteydessä.

Paimenenmäki – koko kylän yhteinen talo

Paimenenmäki toimii kyläyhdistyksen kuten myös muiden kylissä toimivien yhdistysten yhteisenä toimintatilana. Paimenenmäessä järjestetään vuosittain erilaisia kursseja, juhlalounaita, tapahtumia, myyjäisiä ym. tapahtumia ja muillekin kiinnostuneille. Paimenenmäessä on myös kolme vuokra-asuntoa, joiden vuokratuloilla kyläyhdistyksen on mahdollista ylläpitää kiinteistöä.

Paimenenmäki on vuokrattavissa erilaisiin koulutus-, juhla- ja seminaaritilaisuuksiin. Paimenenmäellä on tilaa noin 100 hengelle. Kyläyhdistys tarjoaa erilaisille ryhmille kokous-, ateria- ja kahvipalveluja. Kylätalon käyttäjillä on tarvittaessa käytettävissä videotykki ja internetyhteys.
Paimenenmäessä on nähtävissä tilaisuuksien yhteydessä kyläläisten keräämiä Arabian vanhojen kahvikuppien ja juomakannujen kokoelma.

Paimenenmäen vuokrahinnat :
Keittiö 35 euroa
Koko Paimenenmäki (keittiö+salit) alle 6 tuntia 60 euroa
1 vrk 120 euroa

Paimenenmäen varaukset
Pirjo Lehtonen p.050-5356122

 

Paimenenmäki Paimenenmäki

 

Vuokrattavana

Paimenenmäen tilavuokraan kuuluu koko juhlatilan ja pihan käyttö, astiasto sekä pöytäliinat noin 100 hengelle.

Vuokraamme myös:

Paella-pannu 40 € / vrk

Torikatos 3x4m 20 € / vrk

Vuokraukset Markku Kankare 050- 5905 426.

 

Traktorikäyttöinen aggregaatti 40 € /vrk 19 kVA.

Tiedustelut Rauno Kajander  050-566 9123

Valokopiot
Paimenenmäessä on kyläläisten käytettävissä uusittu kopiokone.

hinnat:
yksipuoleinen 0,14€ /kpl
kaksipuoleinen 0,23 €/kpl
kopiointi omalle paperille 0,10€/kpl

Jos haluat käyttää kopiokonetta, niin avaimia löytyy seuraavilta henkilöiltä: Seppo Mattila 040- 3113 614  ja Markku Kankare 050- 5905 426.

Kopiokoneen käyttäjän nimi ja kopioiden määrä tulee merkitä kopiokoneen lähettyviltä löytyvään vihkoon.